DutchEnglishFrenchGerman
Onze missie

Cloudoe laat uw Contactcenter maximaal effectief en klantgericht opereren. Dit doen wij door u als klant met flexibele Cloud-oplossingen te ontzorgen. Wij leven ons in, in de behoefte van u als klant en uw eindklanten en leveren betrouwbare en veilige totaaloplossingen waarmee u maximaal rendement uit uw Contactcenter haalt. We combineren hierbij moderne, innovatieve Cloud-oplossingen met vertrouwde persoonlijke servicegerichtheid.

Visie vanuit Cloudoe

Bij Cloudoe denken we altijd vanuit de behoefte van u en uw eindklant. Wij kijken vanuit het standpunt van u als ondernemer en zijn niet tevreden voordat we vanuit uw perspectief een totaaloplossing hebben gedefinieerd, die zowel kostenbesparend als maximaal ondersteunend aan uw bedrijfsvoering is. We doen dit met aandacht en warmte in het persoonlijk contact, waardoor u weet en voelt dat u begrepen en maximaal geholpen wordt.

Visie vanuit de medewerker

De medewerker van Cloudoe is ons belangrijkste bezit. Hij is ervaren in Contactcenter dienstverlening. Hij weet wat het voor uw bedrijf betekent als diensten niet beschikbaar zijn of niet optimaal werken. Hij combineert zijn passie voor de techniek met een extreme klantgerichtheid en benadert u als klant met deskundigheid en warmte. Onze medewerker denkt altijd vanuit u als klant en stelt alles in het werk om u tevreden te laten zijn over onze dienstverlening.