DutchEnglishFrenchGerman
Terug naar klantverhalen

Unit4 rekent op Cloudoe

“Speciale complimenten voor Cederik die een goed stuk denk- en vakwerk heeft geleverd.”
Karel Chevalking – Customer Support Manager

Unit4 Bedrijfssoftware was naarstig op zoek naar een betere telefonieoplossing en ging op onderzoek bij een aantal partijen. Een daarvan werd geselecteerd voor de laatste ronde maar op de valreep werd intern geopperd om toch nog eens te kijken naar Genesys Cloud. Dat leek ons ook wel een mooie oplossing. “We hebben daarop gebeld met Genesys en die kaartte Cloudoe aan als implementatiepartner”, aldus Karel Chevalking, Customer Support Manager. 

Er volgde een eerste afspraak waarbij Martien en Cederik, een sterke combinatie tussen commercie en techniek, een presentatie gaven waar de kennis en ervaring vanaf spatte. Het ijs was gebroken. We hebben een heel goed beeld gekregen van alle mogelijkheden en de gebruiksvriendelijkheid van Genesys Cloud en daarnaast was er de klik met de mensen van Cloudoe. Dat beloofde heel veel goeds. De andere leverancier is afgezegd en onze keuze is gemaakt voor Cloudoe en Genesys Cloud. Een keuze waar we tot de dag van vandaag enorm blij mee zijn. 

Onze doelen zijn meer dan gehaald. Ondanks een lichte vertraging heeft de geleverde output ons, zelfs meer dan we zelf hadden voorzien, ons aangenaam verrast. In het oog springen de dynamische IVR maar ook de eenvoudige gerealiseerde koppeling met ServiceNow. Het hele project is zowel voor onze klanten als voor de agents heel soepel verlopen. Efficiency en medewerkerstevredenheid hebben we verder kunnen optimaliseren.

Cloudoe is een wat kleinere organisatie maar daardoor wel prettig flexibel. Op dit moment zijn we nog wat aan het finetunen binnen het kanaal telefonie. Daarbij biedt Cloudoe de nodige hulp. We hebben gekozen om Chat via ServiceNow in te regelen. Dit vanwege de koppeling met de knowledgebase die we hebben ingericht in ServiceNow. Door de koppeling met Genesys Cloud kunnen onze agents dat allemaal in één interface afhandelen.

Tot slot: ‘Ik zou Cloudoe zeker aanbevelen bij anderen’, aldus Karel Chevalking.