Ben jij die eigentijdse PARTNERMANAGER
met ervaring in Telecom? Dan zoeken we jou!

Cloudoe is al weer vier jaar geleden gestart en inmiddels groeien we als een jekko.

We zijn erg goed in klantcontact- en contactcenter oplossingen en zijn zelfstandig telecom operator met een supergaaf Hosted Voice en Unified Communications platform.
Weet je niet weet wat dit betekent? Stop dan maar met lezen want we zoeken iemand met kennis en ervaring op telecomgebied.

Wat we van jou verwachten?
Eigenlijk heel veel…
Ben je niet te stoppen, neem je altijd het initiatief, ook als het niet meteen in jouw functie past? Heb je het doorzettingsvermogen gehad om je hbo-opleiding af te ronden, ben je inmiddels een jaar of drie commercieel actief (ja langer mag ook) en wil je jouw doelen bereiken samen met anderen? Wil je orde scheppen in de chaos, de voorwaarden creëren voor je eigen succes? Heb je voldoende vertrouwen in jezelf dat je genoeg succes veroorzaakt om aan het eind van de maand met een leuke vergoeding naar huis te gaan?

Nog steeds geïnteresseerd? Dan hebben we het volgende voor je:

Wie we zoeken?
Leuke mensen die onderdeel worden van ons team en het fijn vinden om dienstbaar te zijn naar onze partners en klanten.
Ook ben je een Partnermanager die onze propositie verder verfijnt en uitbreiding van ons partnerkanaal realiseert. Onze bestaande en nieuwe partners worden door jou begeleid zodat zij bij hun klanten kunnen scoren. Aangezien hun succes jouw succes is hoort ook regelmatig feestjes vieren tot de bijkomende verplichtingen.

Wat dat schuift?
We belonen marktconform en je mag rondtoeren in een van onze auto’s. Een deel van je salaris verdien je alleen maar als je je doelstellingen bereikt, geen succes = minder euries dus…

Misschien een rare tekst voor een vacature maar zo zijn we nu eenmaal.
Wij willen anders zijn, jij ook? Neem de uitdaging dan aan en verras ons met jouw creatieve reactie.

Je kunt je richten aan Alex of Martien. Onze gegevens krijg je zelf wel gevonden, toch?

En voor de dames en heren headhunters en recruiters:
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. We zoeken mensen die hun eigen weg in het leven vinden…