Ben jij die ervaren TECHNISCH CONSULTANT met ervaring in de wereld van Contactcenters? Dan zoeken we jou!

Cloudoe timmert hard aan de weg en om onze bestaande en nieuwe klanten goed te bedienen zijn we op zoek naar versterking van ons implementatieteam.

We zijn expert in multichannel contactcenter oplossingen en zijn trots partner van Genesys waar we gespecialiseerd zijn op het PureCloud portfolio. We zijn extreem klantgericht en doen alles wat we kunnen om onze klanten keer op keer perfect te bedienen.

We zoeken daarom iemand met kennis en ervaring op Contactcentergebied en een dienstbare instelling. Als Technisch Consultant implementeer en onderhoud je Contactcenteromgevingen op basis van Genesys PureCloud. Je beschikt over ervaring met API-gebaseerde integraties en bent vaardig met programmeren in JSON.

Spreekt dit je aan? Ga dan snel verder met lezen!

Wat we van jou verwachten?

Eigenlijk heel veel…
Ben je niet te stoppen, neem je altijd het initiatief, ook als het niet meteen in jouw functieomschrijving past? Heb je het doorzettingsvermogen gehad om je hbo-opleiding af te ronden, ben je drie tot vijf jaar als Technisch Consultant actief en wil je jouw doelen bereiken samen met anderen? Wil je orde scheppen binnen je project, hou je van zelfstandigheid en kun je samen met de klant de voorwaarden creëren voor het succes van jouw projecten?

Nog steeds geïnteresseerd? Top! We hebben we het volgende voor je:

Wie we zoeken?
We breiden ons team graag uit met leuke mensen met kennis en ervaring bij de implementatie en support van contactcenteroplossingen en het fijn vinden om dienstbaar te zijn naar onze klanten.
Kennis van Genesys is een pré maar niet persé noodzakelijk. Belangrijk is dat je open staat voor nieuwe technologie en het jouw passie is om hier alles van te weten te komen en deze kennis toe te passen.

Wat dat schuift?
We belonen marktconform, hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en je mag rondtoeren in een van onze auto’s.

Misschien een beetje een vreemde tekst voor een vacature maar zo zijn we nu eenmaal. Wij willen anders zijn, jij ook? Neem de uitdaging dan aan en verras ons met jouw creatieve reactie.

Je kunt je richten aan Alex of Martien. Onze gegevens krijg je zelf wel gevonden, toch?

En voor de dames en heren headhunters en recruiters:
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. We zoeken mensen die hun eigen weg in het leven vinden…