Onze

partners

Genesys

Je klanten een optimale en consistente service-ervaring bieden, over alle communicatiekanalen heen. Dat realiseren we met Genesys Cloud. Een zeer geavanceerde alles-in-één-oplossing voor je contactcenter, waarmee je jouw contact met klanten meer betekenis geeft. Bijvoorbeeld door de mogelijkheden om meer data gedreven te werken.

Talkdesk

Verbeter klantenservice over alle kanalen met Talkdesk. Het AI-aangedreven cloudcontactcenterplatform, met meer dan 70 integraties, biedt geavanceerde tools om klantinteracties te optimaliseren en operationele efficiëntie te vergroten. Ontdek hoe Talkdesk jouw contactcenter kan transformeren en klantrelaties naar een hoger niveau kan tillen.

AssistYou

Assistou ontwikkel digitale spraakassistenten die uw klantenservice aan de telefoon ondersteunen, met als doel om een betere klantervaring te leveren, samen met productieve medewerkers en bijbehorende kostenbesparingen.


Seamly

Seamly is het toonaangevende integratieplatform voor digitale conversaties. De diensten zijn speciaal ontwikkeld om bedrijven te ondersteunen die te maken hebben met een gefragmenteerd IT-landschap en een groeiend aantal klantinteracties.

Polly help

Polly is uitgegroeid tot een kennismanagement systeem dat voor alle klanten en medewerkers van de organisatie een hoge toegevoegde waarde.

Texas Digital

Texas Digital creëert oplossingen voor jouw organisatie welke aansluiten bij de behoefte aan nauwkeurige, actuele en betrouwbare informatie. Texas Digital biedt u Visual Management-oplossingen die de productiviteit van uw organisatie, de klanttevredenheid verbeteren en bewustwording creëren bij uw medewerkers.

Telecom Raadgevers

Als onderneming wil je optimaal kunnen communiceren. De werelden van Telecom en ICT groeien steeds meer naar elkaar toe. Misschien zie je door de bomen het bos niet meer met termen als VoIP, Hosted, Cloud, ISDN, SIP Trunk en CPS/WLR? Bij Telecom Raadgevers ben je aan het juiste adres voor onafhankelijk advies op het gebied van zakelijke telecom en ict

TiGiT

Of je nu de inrichting van jouw IT processen geheel of gedeeltelijk aan TiGiT uitbesteedt. Als IT regie-organisatie zorgt TiGiT voor afstemming en dat afspraken worden nageleefd. TiGiT haalt het maximale uit de samenwerking met alle betrokkenen.

Linternet

Samen met jou realiseerd, vernieuwd, beheerd en ondersteund Linternet ICT oplossingen, lokaal en in de cloud. Linternet is niet zomaar een ICT bedrijf, ze ademen ICT en bieden service met een glimlach dankzij onze altijd up-to-date kennis! Wij bieden de ultieme beleving van ICT

IETEE Solutions

IETEE Solutions is sinds 2001 een stabiele factor in deze snelle wereld. In de snel veranderende wereld heb je een partner nodig die stabiliteit biedt en oplossingen aandraagt.

Emma Solutions

Nooit meer zorgen over veiligheid of beschikbaarheid én je houdt meer tijd over. Emma Solutions staan voor flexibel IT-Beheer op maat. Jij bepaalt hoe, wanneer en hoeveel IT-beheer er wordt uitbesteedt. Gedeeltelijk, volledig en alles er tussenin, allemaal geen probleem!

YouCT

YouCT Group bestaat uit meerdere elkaar versterkende business units met elk hun eigen ICT specialisme, met als doel efficiënte en vernieuwende oplossingen realiseren bij zowel bestaande als nieuwe klanten. YouCT Group heeft de focus op het ontzorgen van haar klanten als het gaat om het  waarborgen van de continuïteit van de ICT systemen.

Tel-it

Tel-it staat altijd in verbinding met hun klanten. Tel-it luisterd naar je verhaal en kijkt samen met jou naar wat je écht nodig hebt. Tel-it biedt begrijpbare oplossingen op maat, zonder vakjargon en altijd de allerbeste service. Service, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid is voor Tel-it geen ambitie maar een werkwijze.

Virtual Computing

Virtual Computing is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige ICT-dienstverlener voor het mkb. Virtual Computing kiest bij de ontwikkeling van haar diensten altijd voor een eerlijke en transparante werkwijze en een heldere communicatie met de klant. Iedere organisatie is anders en daarom biedt het bedrijf iedere klant een passende oplossing. De klant staat centraal.

ONS Cloud

ONS Cloud wil je volledig ontzorgen. Je hoeft niets te doen wat betreft ITT. ONS Cloud regelt alles voor jou. De diensten die ze aanbieden zijn van de beste kwaliteit.