Unified Communications.
De impact van een slechte bereikbaarheid op klantrelaties is groter dan vaak wordt gerealiseerd. Wanneer de bereikbaarheid van jouw bedrijf niet op orde is, krijg je ontevreden klanten en loop je al snel (veel) omzet mis. Met Cloudoe Bereikbaarheid™ heb je geen zorgen meer over je bereikbaarheid; je bent precies bereikbaar zoals jij dat wil.

Rapportages

Statussen inzien

Bepaal eigen bereikbaarheid

Unified Communications Cloud telefonieplatform.

Met ons eigen Unified Communications Cloud telefonieplatform bieden we je een geavanceerde oplossing voor je telefonische bereikbaarheid. Je maakt zelf je keuze hoe je belt. Via Webex, Microsoft Teams (TeamUp), met een headset of een Smartphone. Of kies je nog voor een vaste telefoon? Alles is mogelijk. Ook zijn de communicatiemogelijkheden eenvoudig uit te breiden, bijvoorbeeld met chat of videobellen. Omdat je niet langer afhankelijk bent van apparaten en media, optimaliseer je eenvoudig communicatie én je bedrijfsprocessen. En daar wordt iedereen blij van.

Cloudoe: Jouw betrouwbare cloud telefonie carrier

Cloudoe introduceert TeamsUP, een geavanceerde integratie van Microsoft Teams met Hosted Telefonie. Deze innovatieve oplossing combineert de functionaliteit van Teams met de kracht van een professionele Cloud Telefoniecentrale. Met naadloze integratie, behoud van functionaliteit en uitgebreide telefoniefuncties biedt TeamsUP flexibiliteit en schaalbaarheid voor organisaties van elke omvang. De voordelen zijn talrijk: verhoogde productiviteit, verbeterde samenwerking, kostenbesparing en betere klantenservice. Als partner voor Hosted Telefonie garandeert Cloudoe betrouwbaarheid en flexibiliteit, met eigen beheer van telefoonnummers en krachtige SIP-trunk-oplossingen. Ervaar de toekomst van communicatie met TeamsUP - de ultieme integratie van Microsoft Teams en Hosted Telefonie.

Bekijk de video

Microsoft Teams integratie met hosted telefonie

Cloudoe is als zelfstandig telecom operator een interessant alternatief voor jouw belminuten. We beheren zelf de telefoonnummers ( ia Vereniging COIN) en bieden voordelige SIP trunk oplossingen met interessante tarieven. Wil je graag meer weten? Onze specialist Peter helpt je graag verder.

Neem contact op

We zijn trots dat we mogen werken met
deze organisaties