Waardevolle

verbindingen

maak je samen

Onze aanpak

Wij luisteren. En stellen je veel waarom-vragen. Omdat we je écht graag helpen, met een oplossing die jouw klantrelaties daadwerkelijk versterkt. Want hoe blijer jouw klanten, hoe groter onze glimlach.

Stap 1

Kennismaking

De beste start wat ons betreft, is een ontspannen kennismaking. We leren je organisatie graag beter kennen. En al je uitdagingen goed begrijpen. Maar ook je ambities en wensen voor de toekomst.

Stap 2

Inventarisatie

We luisteren. En stellen je veel waarom-vragen. Om ons volledig in te kunnen leven, in de uitdagingen van jouw organisatie. En in de behoeften en wensen van je klanten. Zodat we je een passend voorstel kunnen doen, precies afgestemd op jouw situatie.

Stap 3

Succesplan

Jullie kennis over jullie markt en de organisatie, en onze jarenlange ervaring en expertise in klantcontact-oplossingen smelten we samen tot een succesplan; een klantcontact-oplossing op maat. Met slimme keuzes. Voor een duurzame oplossing, die schaalbaar en innovatief is. Op jouw toekomst gericht.

Stap 4

Implementatie

Wij implementeren je klantcontact-oplossing. En ontzorgen je volledig. Zodat jouw organisatie gewoon doordraait. Stap voor stap optimaliseren we je klantcontact. Dat merk je meteen.

Stap 5

Training

Jouw medewerkers wegwijs maken in het nieuwe systeem, daar helpen we je graag bij. Met demonstraties en praktische trainingen. En we zijn er altijd: voor vragen van je medewerkers.

Ontmoet ons team

We zijn trots dat we mogen werken met
deze organisaties

Waarom Cloudoe?

Al onze oplossingen zijn Cloud-based.Werken in de cloud is het meest duurzaam en veilig. 

We zijn gul met onze kennis. Onze experts hebben veel ervaring, sommige al meer dan 25 jaar. We delen die graag met je. 

Cloudoe was de eerste partner die Genesys Cloud implementeerde binnen de Benelux. Ook zijn we geselecteerd member van de Partner Advisory Board van Genesys, waardoor onze inbreng invloed heeft op de processen en door ontwikkeling. 

We ontwikkelen ook zelf handige functionaliteiten, zoals AMI. Een add-on voor Genesys Cloud, waarmee je grote hoeveelheden mails overzichtelijker, efficiënter en sneller verwerkt.  

Onze klanten op het podium, dat maakt ons trots. Prijzen voor service, omnichannel. Wij genieten volop mee.

Voldoen aan wet- en regelgeving en gedragscodes is niet altijd eenvoudig. We adviseren je graag over een praktische invulling voor het voldoen aan alle regels.