Waardevolle

verbindingen

maak je samen

Onze aanpak.

Wij luisteren. En stellen je veel waarom-vragen. Omdat we alleen sámen echte Valuable Connections kunnen creëren. We bouwen op openheid, laagdrempelig, vertrouwen, deskundigheid en verantwoordelijkheid en sluiten partnerschappen met onze klanten. Dit zodat we altijd het beste kunnen leveren, voor jou maar ook voor jouw eindklanten.

Stap 1

Kennismaking

De beste start wat ons betreft, is een ontspannen kennismaking. We leren je organisatie graag beter kennen. En al je uitdagingen goed begrijpen. Maar ook je ambities en wensen voor de toekomst.

Stap 2

Inventarisatie

We luisteren. En stellen je veel waarom-vragen. Om ons volledig in te kunnen leven, in de uitdagingen van jouw organisatie. En in de behoeften en wensen van je klanten. Zodat we je een passend voorstel kunnen doen, precies afgestemd op jouw situatie.

Stap 3

Succesplan

Jullie kennis over jullie markt en de organisatie, en onze jarenlange ervaring en expertise in klantcontact-oplossingen smelten we samen tot een succesplan; een klantcontact-oplossing op maat. Met slimme keuzes. Voor een duurzame oplossing, die schaalbaar en innovatief is. Op jouw toekomst gericht.

Stap 4

Implementatie

Wij implementeren je klantcontact-oplossing. En ontzorgen je volledig. Zodat jouw organisatie gewoon doordraait. Stap voor stap optimaliseren we je klantcontact. Dat merk je meteen.

Stap 5

Training

Jouw medewerkers wegwijs maken in het nieuwe systeem, daar helpen we je graag bij. Met demonstraties en praktische trainingen. En we zijn er altijd: voor vragen van je medewerkers.

Ontmoet ons team

Waarom Cloudoe?

Cloudoe en ‘Valuable Connections Made Together’ zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Onze slogan is de leidende kracht achter onze missie. De noodzaak om het verschil te maken door te bouwen op vertrouwen en samenwerking heeft Cloudoe sinds haar oprichting gevormd.

De Valuable Connections gaan over de betekenisvolle relaties die we alleen gezamelijk aan kunnen gaan. Met onze oplossingen faciliteren we in letterlijke en figuurlijke zin de connectie tussen onze klanten en hun eindklanten. Klantcontact is vaak een van de weinige momenten waarop je écht verbinding met je klant kunt maken en klanten op een positieve manier kan verrassen.‍

Een goede persoonlijke connectie tussen onze klanten en ons als leverancier is van groot belang, maar ook tussen onze klanten en hun eindgebruikers. Vanuit waardevolle connecties ontstaat vertrouwen, en vanuit vertrouwen ontstaat wederzijdse loyaliteit, wat op vele vlakken meerwaarde creëert. ‍

Wij sluiten graag partnerschappen met onze klanten, wat je terugleest in 'Made Together'. Vanuit dit partnerschap kunnen we samen met onze klanten het optimale rendement behalen met de oplossingen die we bieden. Openheid, laagdrempelig, vertrouwen, deskundigheid en verantwoordelijkheid verwoorden hét DNA van Cloudoe.‍

We willen betekenisvolle connecties aangaan, binnen ons team, met onze leveranciers en zeker ook met onze klanten en toekomstige klanten. Elke dag zetten we alles op alles om onze slogan waar te maken en de beste oplossing voor onze klanten te vinden.